Во евровизиските кулоари се прошири веста дека МРТ оваа година на Евровизија ќе ги испрати Eye cue! Ова не се официјални податоци, иако изворите се сигурни, но селекцијата во МРТВ се уште е во тек.
Тие беа победници на Скопје 2016 со песната „Убава“
Дополнително, Бојан Трајковски од „Ај кју“ ни ја потврди веста!
Со среќа!

Advertisements