(Скопје, 12.03.2018)
По објавување на македонската евровизиска песна, на јутјуб се појави ново видео на пејачите Марио и Ивона во која тие коментираат песната „Lost and found“ на „Eye cue”

Тие претходно реагираа на екипата, на македонската делегација и начинот на кој ги спроведуваат домашните избори

Advertisements