24-og.jpg
Во МКЦ клуб ресторан, сабота 5ти мај 2018, од  20.30 часот концерт ќе одржат легендарните Д Тостерс  (Њујорк) се претставници на third wave SKA движењето. 

Влезници  се по 400 денари

DJ Warm up sessions
DJ ROOTBOY (Ska, Roscksteady)
DJ Agnesa (rock, indie)
Преку 15.  студиски албуми, безброј лајв албуми и компилации од интернационален карактер.
Автори на големите хитови: Dont let the bastards grind you down, Enemy of the system, Mona, Weekend in LA, Decision at midnight .
По пауза од неколку години конечно пак во Скопје во клупска атмосфера и за избраните сладокусци на СКА звуците, вели организаторот!

Билети во претпродажба на билетарата на МКЦ а наскоро и онлајн.

 

Advertisements