Утревечер, 9 јуни 2018, ќе се одржи годишен концерт на балетско студио “Балерина”. Насловен е ” ЕТНО ПРИКАЗНА” во која се раскажува за еден безгрижен начин на живеење,комуникација, меѓусебено почитување и љубов.
Концертот почнува од 19 часот, во Драмски театар во Скопје.
Идеја и реализација: Маја Каревски Кореографија:Маја Каревски и Христина Ангеловска Режисер: Ненад Витанов Музика: Драган Даутовски Костимограф: Марта Поп Антоска Башевска Стислист: Keka Makeup&HairStylist Изведба: Учениците од Б.С.Балерина 34712626_818554081667696_7492417547036262400_n.jpg

Advertisements