(Скопје 11 јуни 2018)

Најновиот сингл на музичарот Горан Папаз, насловена „Дамиан“, музичарот ја посвети на својот син. Аранжманот и продукцијата се изработени од македонскиот продуцент, проф. Гоце Симоноски, а музиката е дело на Папаз.

Гоце и Папаз соработката ја започнуваат уште пред 7 години кога го извадија синглот “Разбуди се”, а ова е најава за новиот проект на Папаз кој треба да биде завршен наредната година.
За оваа песна се планира и видео запис кој треба да биде изработен во текот на ова лето

Advertisements