received_892781514257557.jpegОд српската музичка сцена, која активно се следи и кај нас, ни стигнуваат нови вести. Во оригинал ви го пренесуваме дописот од менаџерот Иван Станчетиќ,кој ни пишува :

Kakva je to nova muzika koju masovno sluša famozna generacija Z? Po uzoru na Američki trend na muzičkoj sceni širom naših prostora, a i u dijaspori po diskotekama i klubovima rep muzika postala je najslušanija.
Gde god se pojave Rasta, Mc Janko, Mc Stojan, Jala Brat i Buba Corelli traži se karta više. Vlasnici diskoteka najviše profitiraju upravo kada su im ovi izvođači u gostima.
Da je ova muzika u velikom povoju dokaz su i sjajni klinci koji su idejama, kreativnošću i trudom za kratko vreme zahvaljujući svojim pesmama od totalnih anonimusa, a bez ičijije finansijske podrške postali hit na društvenim mrežama.

Vajk, Lui i Elon su trojica najperspektivnijih repera na našim prostorima. Saradnju su započeli zahvaljujući Fejsbuk grupi 197 GANG. Brzo su se skapirali i počeli praviti hitove. A kako sve ovo teče munjevitom brzinom, od tri mlada repera uskoro možemo očekivati album i nastupe širom sveta gde će publika generacije Z imati priliku da se uveri zašto su baš oni najbolji.          https://m.youtube.com/watch?v=xk2toFxrftk

Advertisements